Garage Demol-Ide

Merkonafhankelijke garage & tweedehands auto's

Onderhoud en herstellingen auto's en bestelwagens

Onderhoud en herstellingen auto'sGarage Demol-Ide zorgt ervoor dat het onderhoud en herstellingen aan uw wagen of bestelwagen met grote zorg en oog voor detail worden uitgevoerd. Wij sluiten geen compromissen wanneer het om uw veiligheid gaat.

Een nieuwe werkplaats voor een nog betere service

Door onze recente verhuis naar een ruime werkplaats kunnen wij uw wagen nog sneller en efficiënter herstellen en onderhouden. Onze nieuwe werkplaats werd op een moderne en ergonomische manier ingericht terwijl ook ruime aandacht werd besteed aan milieuvriendelijke maatregelen (vloeistofdichte vloeren, aparte opslagplaats voor gevaarlijke stoffen, olieafscheiders voor het afscheiden van oliehoudende stoffen uit het afvalwater).

Alle gangbare merken

Wij voeren herstellingen en onderhoud uit voor wagens van alle gangbare merken zoals: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Bij nieuwe auto's welke nog onder garantie zijn hoeft u zich om uw garantie geen zorgen te maken. Het is immers de constructeur welke de garantie geeft, ongeacht waar u het periodieke onderhoud van uw auto heeft laten uitvoeren.

Ondanks het feit dat wij met dezelfde onderdelen werken als die welke oorspronkelijk door de fabrikant van uw wagen werden geplaatst, bent u bij ons heel wat goedkoper af dan bij uw merkgarage. Vraag gerust een vergelijkende offerte!

Onderhoud en herstellingen met een snelle service en kwalitatieve wisselstukken

Wisselstukken worden tot maar liefst drie keer per dag geleverd zodat we bijna feilloos kunnen garanderen dat elk groot of klein onderhoud en elke herstelling binnen de afgesproken termijn kan worden uitgevoerd.  Onze leveranciers in auto onderdelen beschikken over een grote voorraad kwalitatieve wisselstukken van gerenomeerde merken. We kunnen u dan ook garanderen dat uw wagen op een kwalitatieve manier hersteld wordt met gebruikmaking van originele onderdelen. 

Onze lange openingstijden zorgen voor een efficiënte planning van onderhoud en herstellingen en van een soepele regeling voor het brengen of afhalen van uw auto. U bent bij ons zowel als particulier, zelfstandige of beheerder van een uitgebreid wagenpark aan het juiste adres.

Dankzij onze 24/24 uur takeldienst wordt u ook in geval van pech zeer snel verder geholpen. 

Moderne diagnoseapparatuur voor een vakkundige probleemanalyse en motormanagement

Wij beschikken over eigen diagnoseapparatuur van Bosh uit de KTS-reeks, waarmee wij zelf snel en efficient in staat zijn om een accurate diagnose te stellen in geval van problemen met het motormanagement bij recente wagens van vrijwel alle merken. Deze apparatuur heeft alle functies welke bij een modern motormanagement aan bod komen zoals het resetten van servicemelders en waarschuwingssystemen, SIS-foutopsporing, beheer van electronische bandenspanningsmeters en resetten van electronische remklauwen (bvb. Mercedes).

Naast deze Bosh KTS-testbank beschikken wij ook over andere geavanceerde apparatuur zoals een eigen remtestbank, toestellen voor het vervangen van banden en apparatuur voor het afregelen van uw lichten, zodat wij bij het klaar maken van uw voertuig voor de autokeuring zo goed mogelijk kunnen anticiperen op de inspectie waar uw auto straks wordt aan onderworpen.

U kan bij ons terecht voor alle kleine en grote herstellingen en voor het periodiek onderhoud van uw auto. Verder kan u ook bij ons terecht voor ondermeer:

  • het winterklaar maken van uw wagen (wintercheck)
  • nazicht voor de autokeuring
  • grondige controle vooraleer u op vakantie vertrekt
  • vervangen van de batterij, banden (ook winterbanden)
  • vervangen van uitlaten
  • vervangen en regelen van remmen (eigen remtestbank)
  • vervangen van de distributieriem
  • CO-regeling
  • Herstellen van technische mankementen
  • Herstellen van uw wagen na een auto-ongeluk (carrosserie en technische uitrusting)

Bovendien zijn wij doorlopend op tijdens vakantieperiodes en helpen wij u verder met een gratis vervangwagen.