Garage Demol-Ide

Merkonafhankelijke garage & tweedehands auto's

Tweedehands Auto's met Garantie

Wij selecteren tweedehands auto's altijd heel zorgvuldig. Elke tweedehands auto in ons gamma werd nauwkeurig gecontroleerd en verlaat pas de garage na een degelijke revisie en onderhoud. Dit resulteert in een mooi aanbod betrouwbare tweedehands auto's met garantie waar u nog jaren plezier aan beleeft.

Onderhoud en Herstellingen Alle Merken

Garage Demol-Ide te Ninove staat in voor het onderhoud en het herstellen van personenwagens en bestelwagens van alle merken.
Een groot of een klein onderhoud kan dezelfde dag worden afgehandeld, ook als we hiervoor wisselstukken nodig hebben.

Garage Demol-Ide te Ninove - onderhoud en herstellingen van auto's en bestelwagens. Tweedehands auto's met garantie.

Garage Demol-Ide te Ninove staat in voor het onderhoud en het herstellen van personenwagens en bestelwagens van alle merken. Onze onderneming heeft zijn klantvriendelijke en snelle service te danken aan 4 pijlers:

  • Jarenlange ervaring en expertise
  • Eigen geavanceerde testapparatuur
  • Eigen takeldienst en pechverhelping
  • Snelle en vlotte levering van alle onderdelen (tot 3 maal per dag)

Hierdoor kunnen wij u heel snel helpen. Een groot of een klein onderhoud kan dezelfde dag worden afgehandeld, ook als we hiervoor wisselstukken nodig hebben. Door onze eigen takeldienst halen wij uw auto met prioriteit op wanneer u deze niet meer zelf naar onze werkplaats kan brengen. Onze takeldienst is trouwens 24/24 uur bereikbaar.

Dankzij onze geavanceerde diagnoseapparatuur, onze eigen remtestbank en andere professionele gereedschappen herstellen wij ook de meest moderne wagens. U hoeft zich niet meer af te vragen of u met uw wagen niet beter bij een merkgarage gaat voor het onderhoud of voor een herstelling. Wij kunnen dezelfde dienstverlening garanderen als een merkgarage en werken daarbij met originele onderdelen.

Bovendien krijgt u van ons een gratis vervangwagen voor de duur van de herstelling of het onderhoud.